HET TEAM

Peter Denoo

is al dertig jaar actief in de grafische sector, o.a. als mede-oprichter en afgevaardigd bestuurder van Artwork Systems Group nv. In 2010 stapte hij als aandeelhouder en afgevaardigd bestuurder in 3Plus, waar hij vandaag de algemene leiding op zich neemt.

Sabine Lateur

werkte 15 jaar als zelfstandig grafisch vormgever en daarna enige jaren als projectcoördinator bij een communicatiebureau.
Ze is de teamverantwoordelijke, maakt de planning, verzorgt de calculaties, volgt de orders op en is het aanspreekpunt voor onze klanten.

David Maeyens

is wellicht de meest ervaren digitale drukker in België. Hij werkt sinds 1999 bij 3Plus aan de HP indigo pers en is gepassioneerd door workflow-automatising en grafische software.

Annelies Vereeken

werkte 9 jaar op de dtp-afdeling van een verpakkingsdrukkerij en versterkte ons productieteam in 2010. Ze is sterk in dtp, leerde de knepen van het vak in digitaal drukken en vormt een perfect team met David en Dimi.

Dimitri Vanderstuyft

Dimitri is de junior bij 3Plus. Na een veelbelovende stage mocht hij ons productieteam vervoegen.

 

 

ONZE WAARDEN

We zeggen niet graag zonder meer ‘neen’ tegen onze klanten. Op elke vraag is een antwoord te vinden, voor ieder probleem is er een oplossing. We denken mee met onze klanten en leveranciers. Zij kunnen ons inspireren en wij delen onze ervaring graag met hen, zo wordt samenwerken voor iedereen een verrijkende ervaring. Onze klanten kunnen op ons rekenen. Beloftes worden nagekomen en deadlines worden gerespecteerd. 3plus staat voor stiptheid, doorgedreven servicegerichtheid en oog voor kwaliteit.

 Respect voor collega’s, klanten en leveranciers wordt hoog in het vaandel gedragen. Zo dragen we op onze manier bij aan een aangename en verdraagzame omgeving.

PIONIER IN DIGITALE DRUK

3plus startte in 1995 als prepressbedrijf (filmbelichting, scans, kleurproeven, ...). In 1999 begon 3Plus als een van de eerste bedrijven met digitaal drukken. Je kan ons gerust een pionier in de markt noemen. We blijven verder kennis opbouwen, volgen de nieuwste ontwikkelingen en leren elke dag bij, om onze klanten met de nodige deskundigheid te kunnen begeleiden.

Wat vinden onze klanten:
  • "Correcte en snelle service, goede prijs-kwaliteit verhouding, duidelijke offertes en advies. Kwalitatief werk."

    Leen Depooter, Quod. voor de vorm.