TECHNISCHE FICHE DIGITAAL DRUKWERK

VARIABELE DATA

De kracht van digitaal drukken schuilt in variabele dataprinten, waardoor we perfect inspelen op de stijgende trend in one-to-one communicatie. 3plus helpt je graag in de begeleiding van al uw databasegestuurd drukwerk: mailings, gepersonaliseerde badges voor evenementen, genummerde tickets, uitnodigingen met QR-code, ... We hebben alle kennis, ervaring en software in huis om de meest uiteenlopende projecten tot een goed einde te brengen.

 

VERSIES

Ook wanneer eenzelfde drukwerk meerdere taalversies heeft is digitale druk vaak de juiste keuze. De verschillende taalversies worden in één drukgang gedrukt, automatisch volgens de afgesproken oplageverdeling.

 

VERZAMELD DRUKKEN

Nog een voordeel van de digitale druktechniek is dat we verzameld kunnen drukken. Een boek wordt onmiddellijk in de juiste volgorde afgedrukt. Een bundel productfiches hoeft nadien niet gesorteerd te worden. Geen extra handlingkost en geen extra tijdverlies dus.

 

KLEINE OPLAGES

Bij digitaal drukken is de opstartkost dermate verwaarloosbaar dat er geen minimumoplage vereist is. We drukken vanaf één exemplaar, tegen betaalbare prijzen. We krijgen wel eens de vraag wat een kleine oplage is. Dat varieert naargelang het formaat van het drukwerk: bij visitekaartjes is de druk van 1000 stuks nog steeds een kleinere oplage, aangezien er 25 kaartjes uit een drukvel kunnen. Bij A3’s neigt 1000 stuks naar een grote oplage: daar staat er maar één A3 op een vel.

 

UITSTEKENDE KWALITEIT

Onze HP Indigo pers biedt de beste kwaliteit in de digitale drukmarkt. Aarzel dus niet om de meest kritische foto’s in digitale druk te steken. Je zal versteld staan van de uitmuntende kwaliteit.