TECHNISCHE FICHE GROOT FORMAAT PRINTS

 

MOBIELE BANNERSYSTEMEN

Voor de snelle inrichting van een commerciële ruimte zijn roll-up banners en pop-up stands dé ideale oplossing. In de roll-up banners zijn er verschillende kwaliteiten, al naargelang de gewenste stevigheid en levensduur. We hebben goedkope en duurdere systemen, in verschillende formaten. De banners zijn zeer makkelijk op te zetten, en handig transporteerbaar in een draagtas. Wil je een bestaande roll-up systeem voorzien van een nieuwe visual? Wij halen de banner er uit en monteren er een nieuwe banner in. Voor de inkleding van een beursstand wordt vaak gebruik gemaakt van pop-up stands. Er bestaan verschillende formaten en vormen. De structuren zijn herbruikbaar. Voor wie regelmatig een stand nodig heeft is een pop-up stand dan ook een goede investering. Je kan er een podiumcase bij bestellen en alles zit compact opgeborgen in een rolkoffer.

 

Pop-up stand

met toogje

Pop-up stand

Krachtige kleuren

affiche

Krachtige kleuren

POSTERS

We printen affiches op mat, glanzend of satijn papier. Voor langdurig gebruik kunnen de posters bijkomend afgewerkt worden met een laminaat. We kleven de posters op forex, dibond of karton en leggen er een beschermend laminaat over om tot een mooi foto- of beurspaneel te komen. Deze panelen zijn langdurig beschermd tegen vocht, vuil en zonlicht en gaan lange tijd mee.

 

STICKERS, CANVAS, MESH BANNER, ...

We printen ook op backlitfilm voor lichtbakken, canvas, behangpapier, ... . Zijn er nog andere zaken die je op een groot formaat wilt laten printen? Neem gerust contact op, we bekijken het.